Koelartikelen

Op vakantie, onderweg of tijdens een dagje uit genieten van een lekker koud drankje? Of ben je op zoek naar wat verkoeling in de caravan of camper? In deze categorie vind je alle artikelen die verkoeling kunnen bieden of ervoor zorgen dat jouw drankje goed koel blijft. Ben jij op zoek naar een product dat een onderdeel kan vervangen van bijvoorbeeld de koelkast? Dan is dit ook terug te vinden in deze categorie.

Soorten koelartikelen

In deze categorie staan diverse koelartikelen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe campingkoelkast, een koelbox, koeltas of een ventilator. De producten zijn terug te vinden in deze categorie.

Campingkoelkasten

Campingkoelkasten werken op gas of elektriciteit. Bij een koelkast op gas is het wel altijd aan te raden om de ruimte goed te ventileren. Er zijn diverse maten koelkasten verkrijgbaar. Dit kan om vrijstaande koelkasten gaan, maar ook om inbouwkoelkasten.

Koelboxen voor op de camping

Dan is er nog het ruime assortiment aan koelboxen. Er zijn koelboxen die op elektriciteit of gas werken, maar er zijn ook passieve koelboxen. Bij passieve koelboxen is er geen stroomvoorziening nodig. Dit betekent wel dat een passieve koelbox, maar voor enkele uren kan koelen. Ideaal voor wanneer je een dagje weg gaat.  Bij een passieve koelbox is het dan ook aan te raden om gebruik te maken van koelelementen.

Ventilatoren

Wil je wat verkoeling in de camper, caravan of tent? Bekijk dan eens de ventilatoren. De ventilatoren zijn vaak neer te zetten en op te hangen. Soms zijn ze voorzien van een lamp. De ventilatoren zijn op te laden, werken op batterijen of op stroom.

Vragen over de koelartikelen?

Wil je graag meer weten over de koelartikelen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.