Camping waterkokers

In deze categorie van de webshop van Kampeerperfect vind je diverse waterkokers uit het assortiment. Deze waterkokers zijn geschikt voor gebruik op de camping, dit komt doordat ze een lager wattage hebben dan de waterkokers voor thuis.

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten waterkokers voor op de camping

In de webshop van Kampeerperfect zijn diverse modellen van de waterkokers verkrijgbaar. Deze producten zijn onder andere van de merken Mestic, Haba, Tristar en Dometic. Waterkokers zijn vaak voorzien van diverse beveiligingen zoals droogkookbeveiliging, automatische afslag en een lampje dat aangeeft dat het keukenapparaat aan staat. Wil je water koken met een ketel? De ketels bekijk je in de categorie camping ketels. Er zijn diverse producten waarmee je het water kunt koken. Dit zijn onder andere de dompelaars, een waterkoker met plateau en een waterkoker zonder plateau. 

Er zijn waterkokers verkrijgbaar met of zonder plateau. Bij de waterkoker met een plateau is het mogelijk om de theepot los te verplaatsen. Dit kan bij de waterkokers zonder plateau niet.Daarnaast kan er een verschil zitten in de stroomaansluiting. Er zijn modellen die werken op 12 volt waardoor het soms zelfs mogelijk is om deze apparaten onderweg in de auto of camper te gebruiken. De waterkokers worden van diverse materialen gemaakt. Zo zijn er diverse modellen gemaakt van kunststof, maar zijn er ook kampeer waterkokers die van RVS gemaakt zijn.

Water koken met een dompelaar

Een dompelaar is de meest compacte variant. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld onderweg een kop koffie of thee te zetten. De dompelaar sluit je aan op 12 volt in de auto. Plaats de dompelaar in de kop en deze verwarmt dan het water. Dit is ook een handige waterkoker voor in de camper.

Vragen over campingwaterkokers?

Wil je graag meer weten over welke campingwaterkoker qua Wattage geschikt is voor jouw kampeervakantie? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl