Camping schalen

Altijd handig serveerschalen voor op de camping. Je serveert er snacks in, maar ook de salade bij de barbecue. Meerdere camping schalen uit het assortiment zijn stapelbaar en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Ook zijn er serveerschalen welke in de koelkast, diepvries en magnetron kunnen. Waardoor je maar één schaal nodig hebt. Bekijk alle producten uit het assortiment in deze categorie.

Toont 1 tot 24 van 80 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 80 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Lijst 

Soorten camping schalen

In het assortiment van KampeerPerfect zijn verschillende soorten camping schalen verkrijgbaar. Deze schalen zijn onder andere Barebones, Brunner, Mepal en Travellife. Deze schalen zijn ook van verschillende materialen gemaakt zoals emaille, aluminium, melamine en kunststof. Bij melamine schalen is het belangrijk dat het gerecht wat je in de schaal doet niet warmer is dan 80 graden. De inhoud van de schalen wordt aangegeven met milliliters. Waarbij de kleinste schaal 250 ml is en de grootste 4000 ml. De set met meerdere schalen hebben ook verschillende inhouden.

Functies van camping schalen

De producten in deze categorie zijn voor meerdere dingen te gebruiken. Er zijn schalen die zeer geschikt zijn voor het mengen van ingrediënten. Dit zijn onder andere de grotere schalen van Mepal. Deze soort schalen zijn ook weer ideaal voor het serveren van grotere salades. Er zijn ook schalen welke te gebruiken zijn als bewaardoos in de koelkast of diepvries, maar ook als serveerschaal. Hierdoor heb je maar één schaal nodig. Verder zijn er ook nog kleinere schalen of serveer trays. De serveer trays zijn geschikt voor het serveren van aperitieven.

Vragen over de camping schalen?

Wil je graag meer weten over de camping schalen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de camping borden en het campingservies uit het assortiment.