Camping mokken

Een kopje koffie of kop thee drinken op de camping. De geur van koffie in de ochtend hoort er helemaal bij, ook op de camping! Zet je de koffie met een perculator, koffiezetter of koffiepers? Je hebt er toch een leuke mok bij nodig om de te kunnen genieten van de koffie. Bekijk alle verschillende designs, kleuren en maten in deze categorie.

Toont 1 tot 24 van 40 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 40 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten camping mokken

Er zitten camping mokken van Barebones, Bo-Camp, Bo-Camp Urban Outdoor en Mepal in het assortiment van KampeerPerfect. De inhoud van een mok wordt beschreven in milliliters. Veelvoorkomende maten zijn 160 ml, 300 ml of 375 ml. Dit is voor geschikt voor één espresso, een koffie of een cappuccino. De mok van 375 ml is ook handig om te gebruiken als soepkop.

Designs en kleuren van camping mokken

De camping mokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Sommige designs sluiten perfect aan bij serviessets. Hierdoor is het eenvoudig om een servies set uit te beiden met losse stuks. Veel voorkomende kleuren zijn wit, blauw, beige en zwart. Daarnaast zijn er nog mokken met verschillende designs.

Materialen van camping mokken

Camping mokken zijn gemaakt van veel verschillende soorten materialen. Voorbeelden zijn emaille, aluminium of rvs. Bij melamine is belangrijk dat het drinken niet boven de 80 graden komt. Het is dus aan te raden om koffie of thee eerst een beetje te laten afkoelen.

Kies je liever voor een nog duurzamer alternatief? Kies dan voor een camping mok van emaille. Dit materiaal is hittebestendig, extra hygiënisch en super sterk.

Vragen over de camping mokken?

Wil je graag meer weten over de camping mokken uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de camping glazen en het campingservies uit het assortiment.