Camping glazen

Op zoek naar handige glazen voor op de camping? Zoek niet verder! Je vindt ze namelijk in deze categorie. De campingglazen zijn er in diverse prints en designs. Er is heel veel keus! Glazen met bloemen, kleurrijke glazen en glazen met verschillende soorten prints! Ben je bijvoorbeeld een campervan aan het opknappen en wil je dat alles qua design of kleur erbij past? Dan vind je hier vast en zeker leuke glazen die helemaal aansluiten bij het interieur van jouw campervan!

Toont 1 tot 24 van 42 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 42 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten glazen voor de camping

Campingglazen zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn glazen voor verschillende soorten drankjes zoals: limonade, thee, bier en waterglazen. Daarnaast zijn er ook longdrinkglazen welke je gebruikt voor frisdrank of cocktails en bierpullen. De glazen zijn onder andere van de merken: Barebones, Bo-Camp en Brunner.

Verschillende kleuren en prints van campingglazen

Deze glazen voor de camping zijn voornamelijk transparant, maar soms ook transparant met een opdruk. Voorbeelden van de opdruk zijn teksten, bloemen en cirkels. Natuurlijk zijn er ook gekleurde glazen zoals: blauw, lime, rood en oranje.

Materialen van camping glazen

Het materiaal wat gebruikt wordt voor de kampeerglazen is over het algemeen kunststof. De meeste glazen zijn BPA vrij en worden gemaakt van onder andere: styreen, SAN, polycarbonaat, tritan en acryl. Het voordeel van dit soort materialen is dat het heel sterk is. De glazen zijn slijtvast, krasbestendig en vrijwel onbreekbaar. Een aantal glazen zijn ook voorzien van een antislipring. Zo weet je zeker dat de glazen stevig blijven staan op de kampeertafel. Na gebruik kunnen de meeste glazen gewoon in de vaatwasser!

Vragen over kampeer glazen?

Wil je graag weten of een bepaald soort campingglas op voorraad is of heb je een andere vraag? De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Een vraag stellen via de e-mail? Dat is ook een optie! Deze e-mail verstuur je dan naar webshop@kampeerperfect.nl.