Campingservies

Ben je op zoek naar servies wat geschikt is voor het kamperen? Bij kampeerservies is het natuurlijk belangrijk dat het tegen een stootje kan. Dit is belangrijk omdat je het vervoert naar de vakantiebestemming, maar ook omdat je het servies voornamelijk buiten gebruikt. In deze categorie vind je de diverse soorten servies voor de camping.

Soorten camping servies

In het assortiment van Kampeerperfect zijn er allerlei soorten kampeer serviezen verkrijgbaar. De producten zijn onder ander van de merken Travellife, Brunner, Bo-camp en Mepal. Veel servies voor de camping hebben de volgende kenmerken: onbreekbaar, krasbestending en vaatwasser bestendig. Het servies is vaak gemaakt van het sterke melamine. Dit materiaal is over het algemeen ook BPA vrij. Brunner servies is ook voorzien van anti-slipranden. Dit maakt dit servies ook heel handig als camperservies of caravanservies. Wanneer je het servies dan opbergt in het voertuig zal het niet het in ieder geval niet gaan verschuiven.

Kleuren en design van kampeer servies

Kampeerservies is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Er zijn sets die gemaakt zijn van Melamine, maar de uitstraling hebben van aardewerk. Voorbeelden hiervan zijn de Stone Touch serviezen van Brunner, maar ook de Dénia en Juvéa serviessets van Travellife. Ben je toch op zoek naar een kleurrijker servies? Bo-Camp heeft een gekleurd servies waarbij de borden en schaaltjes ook nog verschillende designs hebben. Natuurlijk heeft Mepal ook kleurrijk campingservies. Camping servies is te koop in verschillende soorten sets. De meest voorkomende zijn de 12-delige en 16-delige sets. Deze bestaan vaak uit borden, ontbijt borden, schalen en soms ook bekers. De borden of schalen zijn ook los verkrijgbaar, waardoor een set altijd uit te breiden is.

Vragen over servies voor de camping?

Wil je graag meer weten over de inhoud van een serviesset? Of welk camping servies het meest geschikt is voor jouw gezin? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.