Camping wokpannen

Een kampeerpan moet gemakkelijk op te bergen zijn, omdat je natuurlijk minder ruimte hebt dan thuis. Zeker bij grotere pannen zoals camping wokpannen is dit natuurlijk erg handig. De pannen zijn al groter van formaat door de vorm. Het is een goede en veelzijdige toevoeging aan de kampeerspullen omdat je er zoveel verschillende gerechten mee maakt. De wokpannen uit het assortiment van Kampeerperfect zijn onder andere van: Bo-Camp en Brunner.

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Voordelen van camping wokpannen

Een wokpan is een halfronde holle pan. De vorm is anders, dan die van de koekenpan. Een camping wokpan is namelijk dieper dan de koekenpan. Door de vorm zijn deze pannen ideaal voor het maken van eenpansgerechten. Wokpannen zijn groot genoeg voor het bereiden van meerdere porties. Het is dus mogelijk om met één pan eten te bereiden voor een grotere groep.

Met een wokpan voor de camping is het mogelijk om eten op verschillende manieren te bereiden. Wokpannen zijn ten eerste zeer geschikt voor het wokken en roerbakken van ingrediënten. Het is mogelijk om hoge temperaturen te bereiken, waardoor ingrediënten korter verwarmt hoeven worden. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten knapperig blijven. Andere bereidingen met de wokpan zijn bijvoorbeeld: sudderen, stomen en frituren.

De meeste wokpannen zijn te gebruiken op verschillende warmtebronnen. Ze zijn te gebruiken op gas, keramische en elektrische warmtebronnen. Na gebruik zet je de wokpannen gewoon in de vaatwasser. De pannen zijn lichtgewicht en voorzien van inklapbare handvaten of afneembare handvaten.Na gebruik zijn de wokpannen dus compact op te bergen.

Vragen over camping wokpannen?

Heb je vragen over de verschillen tussen de camping wokpannen? Wil je weten welke pan het meest geschikt is voor jouw kampeervakantie? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl