Camping pannenset

Een camping pannenset is een ontzettend handig product om te kopen. Je hebt gelijk een aantal verschillende pannen voor diverse bereidingen. Omdat je tijdens een kampeervakantie minder opbergruimte hebt is het handig wanneer pannen stapelbaar zijn. Vaak zijn pannensets goed stapelbaar of voorzien van inklapbare handvaten. Bekijk de pannensets in deze categorie.

Toont 1 tot 24 van 40 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 40 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten pannensets

In het ruime assortiment van KampeerPerfect zijn veel soorten pannensets verkrijgbaar. Dit kunnen pannen zijn van de merken Bo-Camp, CampGear en Redcliffs. Het materiaal wat er voor de pannensets gebruikt wordt is ook verschillend. Dit kan RVS, staal, ijzer of aluminium zijn.

Inhoud van de pannensets

De samenstelling is per set verschillend. Er zijn sets die bestaan uit diverse maten kookpannen. Deze kookpannen zijn vaak goed stapelbaar. Daarnaast zijn er ook sets welke uit verschillende soorten pannen bestaan. Dit is dan een samenstelling van kookpannen, koekenpannen en deksels. Dan zijn er ook nog de hele uitgebreide pannensets. Dit zijn sets met kookpannen, koekenpannen, onderzetters, deksels, opbergbakken en kookgerei. Er zijn zelfs sets waar schoonmaakartikelen zoals een afwasborstel en schoonmaakborstel bij zitten.

Het opbergen van pannensets

De meeste pannensets zijn voorzien van afneembare of inklapbare handvaten. Hierdoor is het mogelijk om de pannen nog compacter op te bergen. Daarnaast zijn er ook sets die met een handige draagtas geleverd worden. Na gebruik van de pannen is het dan mogelijk om de pannen netjes op te bergen, zodat deze schoon blijven en niet beschadigen. Soms zit er ook een spanband bij. Wanneer je alle pannen dan in elkaar hebt gezet kan je de grootste pan met deksel goed vastmaken met een spanband.

Vragen over de pannensets?

Wil je graag meer weten over de pannensets uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.  Bekijk ook eens de camping grillpannen of de dutch oven pannen.