Camping kookpannen

Op zoek naar een geschikte kookpan voor op de camping? De kookpannen uit het assortiment van KampeerPerfect zijn in deze categorie terug te vinden. Belangrijk is dat deze pannen compact op te bergen zijn, doordat je minder ruimte hebt op de camping. Een kookpan is een goede en veelzijdige toevoeging aan de keukenartikelen, omdat je er veel verschillende gerechten mee maakt.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten kookpannen voor de camping

Er zijn meerdere soorten kookpannen voor de camping verkrijgbaar in de webshop van Kampeerperfect. Wat zijn de verschillen waar je op kunt letten bij het kopen van een kookpan? Zo zijn er losse kookpannen verkrijgbaar, maar zijn er ook kookpannen in een set verkrijgbaar. Hierdoor heb je gelijk aan aantal verschillende formaten.

Materiaalgebruik voor kookpannen

De meeste kookpannen uit het assortiment zijn gemaakt van RVS. Daarnaast zijn er ook kookpannen verkrijgbaar die gemaakt zijn van Emaille. Beide materialen zijn sterk en vrijwel onbreekbaar.

Grootte van een kookpan

Daarnaast zit het verschil in de grootte van een kookpan. De kookpannen zijn verkrijgbaar vanaf een inhoud van 1 liter, maar ook van 7,5 liter. Het verschil met kookpannen die je bijvoorbeeld thuis gebruikt is, dat sommige compacter van formaat zijn. De pan is dan minder breed en past dus perfect op één van de camping kooktoestellen.

Inklapbare- of opvouwbare kookpannen

Een aantal kookpannen zijn voorzien van een inklapbaar handvat. Dit bespaart heel veel ruimte bij het opbergen van kookpannen. Wil je echt veel ruimte besparen? Ga dan voor een opvouwbare kookpan. Doordat de kookpan is gemaakt van siliconen is deze na gebruik in te klappen.

Vragen over camping kookpannen?

Heb je vragen over de verschillende kookpannen uit het assortiment? Wil je weten welke kookpan het meest geschikt is voor jouw kampeervakantie? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag met het maken van de juiste keuze. De klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl