Camping koekenpannen

Ben je op zoek naar een handige koekenpan voor de kampeervakantie? In deze categorie vind je alle koekenpannen uit het assortiment van KampeerPerfect. De koekenpannen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en merken. Koekenpannen zijn ook verkrijgbaar in diverse pannensets, zodat je ook gelijk voorzien bent van andere handige pannen voor de kampeervakantie.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten koekenpannen voor de camping

De kampeer koekenpannen in deze categorie zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Brunner en Camp-Gear.

Materialen van koekenpannen voor de camping

De koekenpannen zijn vaak verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, groen en blauw. Ze hebben een modern design en veelgebruikte materialen zijn gietijzer en hoogwaardig aluminium. Deze verschillende materialen zijn ook weer geschikt voor verschillende warmtebronnen. Het is dus goed om te kijken wat voor warmtebron je gaat gebruiken. Gietijzeren koekenpannen zijn namelijk zelfs te gebruiken boven open vuur of ze zijn in de oven te zetten. De meeste pannen kunnen goed tegen een hoge temperatuurswisseling.

Camping koekenpannen met anti-aanbaklaag

Ingrediënten blijven niet snel plakken aan een camping koekenpan. Dit komt doordat de meeste koekenpannen een anti-aanbaklaag hebben. Hierdoor heb je ook weinig bakvet nodig, wat ook gelijk weer een stukje gezonder is!

Verschillende formaten camping koekenpannen

Naast het verschil in materiaal, is er ook nog verschil grootte. Kampeer koekenpannen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. De koekenpannen hebben een diameter van 20, 24, 26 en 28 centimeter. Toch zijn ze koekenpannen goed compact op te bergen. De pannen zijn zo gemaakt dat ze goed op te stapelen zijn of voorzien van inklapbare handvaten of afneembare handvaten. Dit werkt toch allemaal weer ruimtebesparend. Er zijn ook deksels verkrijgbaar, welke je los kunt kopen zodat je gerechten kan laten sudderen.

Vragen over kampeer koekenpannen?

Heb je een vraag over de kampeer koekenpannen? Wil je weten welke koekenpan op een bepaalde soort warmtebron gebruikt kan worden? Neem dan even contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn bereikbaar per e-mail: webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.