Camping grillpannen

Met een grillpan voor de camping maak je de lekkerste gerechten. Het is namelijk eenvoudig om vlees, vis of groenten te bereiden. Met een grillpan heb je de mogelijkheid om ingrediënten te grillen, wanneer je bijvoorbeeld geen barbecue hebt.

3 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

3 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Voordelen van camping grillpannen

Met een grillpan bereik je hoge temperaturen. Dit zorgt ervoor dat ingrediënten snel dichtschroeien. Hierdoor krijg je de mooie grillstrepen en dit geeft veel smaak aan de ingrediënten en gerechten. Bij grillpannen heb je nauwelijks bakvet nodig. Het is dus een gezonde manier van eten bereiden, omdat het vetarm is. Grillpannen zijn vaak voorzien van een geul waar het overtollige vet van de ingrediënten naar toe kan. Door de hoge rand van dit soort pannen, loopt dit vet ook niet uit de pan. Een grillpan is veelzijdig, want het is ook mogelijk om tosti’s en panini’s te maken in dit soort pannen. Of wat dacht je van geroosterde broodjes voor crostini’s? Je maakt er dus ook de lekkerste lunches of hapjes mee! Het schoonmaken van grillpannen is zo gedaan. Een warme grillpan is schoon te maken met een doekje. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk af te wassen. Zorg er wel altijd voor dat de pan goed droog is als je deze weg zet.

Soorten grillpannen voor de camping

In het assortiment van KampeerPerfect zijn grillpannen verkrijgbaar met een keramische coating. De pannen zijn eenvoudig te reinigen en dit voorkomt aanbakken. Deze soort grillpannen zijn geschikt voor de warmtebronnen gas, keramisch en elektrisch. Voorzien van een afneembare steel of inklapbare steel. Dit zijn onder andere de pannen van Bo-Camp en Brunner. Dan zijn er ook nog de gietijzeren grillplaten. Erg handig wanneer je voor een grotere groep kookt. Deze plaat is te gebruiken boven vuur, maar ook boven gaspitten. De plaat heeft aan één kant een grill en warmt heel gelijkmatig. Hierdoor garen de ingrediënten ook gelijkmatig. Hierdoor serveer jij de gerechten met de juiste garing!

Vragen over camping grillpannen?

Heb je een vraag over de camping grillpannen? Stuur dan een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.