Camping pannen

In onze webshop hebben we een ruim assortiment van camping pannen. Ben je op zoek naar een koekenpan, hapjespan, steelpan of zelfs een pannenset? Dan vind je vast en zeker wat je zoekt in deze categorie. Bij pannen voor op de camping is het natuurlijk wel handig als ze compact op te bergen zijn, daarnaast zijn er diverse pannen voor verschillende bereidingen. De kampeer pannen zijn weer verdeeld in categorieën, zodat je gemakkelijk kan zoeken naar de juiste pan!

Soorten campingpannen

Er zijn veel verschillende soorten pannen verkrijgbaar. De keuze voor een bepaalde pan heeft te maken wat voor gerechten je er mee gaat bereiden en met wat voor warmtebron je dit gaat doen. Het materiaalgebruik voor de pannen is verschillend. Gietijzeren pannen zijn sterk en gebruik je ook boven een kampvuur, sommige zijn zelfs in de oven te gebruiken. Andere campingpannen zijn van aluminium of emaille gemaakt. De meest voorkomende kleur bij kampeerpannen zijn grijs of zilver, soms met rood of groen als secundaire kleur. Deze producten zijn onder andere van de merken: Barebones, Bo-Camp, Brunner en CampGear.

Camping pannenset

Een camping pannenset is een handig product om te kopen. De pannen in een set zijn vaak stapelbaar en soms ook voorzien van inklapbare handvaten. Erg handige pannen voor in de camper of caravan. Met een pannenset ben je gelijk voorzien van verschillende soorten pannen voor diverse bereidingen.

Dutch oven campingpannen

De Dutch oven campingpannen zijn gemaakt van gietijzer. Ben je op zoek naar een pan waarmee je maaltijden maakt boven open vuur of met hete kolen? Daar zijn de Dutch oven pannen uitermate geschikt voor! Verkrijgbaar van de merken Bo-Camp en Barebones.

Vragen over kampeer pannen?

Wil je graag weten welke pannen handig zijn voor een kampeervakantie met de camper of caravan? Neem dan contact op met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect! Telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl