Camping ovens

Wil je ook op de camping genieten van een heerlijk vers afgebakken croissant? Dit is heel eenvoudig wanneer je zelf een campingoven mee neemt. Natuurlijk erg handig als je nog andere ovengerechten wil maken tijdens de kampeervakantie. Alle campingovens uit het assortiment vind je terug in deze categorie. Er zijn tegenwoordig zelfs campingovens met een inhoud van wel 20 liter!

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten ovens voor de camping

Ook als het over ovens voor de camping gaat, zijn er veel opties. Naast de ovens zijn er combimagnetrons en gewone magnetrons. De ovens en magnetrons zijn van de merken Mestic, Dometic en Tristar. De kampeerovens zijn gemaakt van staal en zijn te koop in de kleuren grijs, zilver en zwart.

Functies van de kampeer ovens en magnetrons

De kampeer ovens zijn voorzien van verschillende functies. De warmte van campingovens en magnetrons is in te stellen met een thermostaat. De meeste modellen hebben een ontdooifunctie. Zodra je de warmte hebt ingesteld, dan is de tijd in te stellen met de timerfunctie. Naast het gebruik van de magnetron of oven, zijn er ook modellen die ook nog een grillfunctie hebben of beveiligd zijn met een kinderslot. Er zijn meerdere programma’s beschikbaar. Waarbij sommige ovens zelf zes tot acht programma’s hebben. De inhoud varieert van tien liter tot twintig liter. Door de lagere wattage zijn de ovens en magnetrons te gebruiken op camping. De ovens werken op 230 Volt en 220-240 Volt. Het vermogen van de magnetrons ligt tussen de 700W en 1000W.

Vragen over kampeerovens?

Wil je weten welke oven voor de camping geschikt is voor jouw caravan of camper? Of wil je meer weten over het gebruik van een specifiek model campingoven? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. Dit is mogelijk per e-mail. Stuur dan jouw vraag naar webshop@kampeerperfect.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via: 0297-252526.