Camping kookgerei

Er zijn van die handige keukenhulpen die je ook echt niet op jouw kampeervakantie wil missen. Want ook tijdens het kamperen de lekkerste gerechten maken met handige accessoires. Dit kookgerei voor de camping vind je allemaal terug in deze categorie.

Toont 1 tot 24 van 36 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 36 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten kookgerei voor de camping

Het kookgerei is weer onder te verdelen in verschillende groepen. Zo is er kampeer kookgerei waarmee je voedingsmiddelen goed bewaart, producten waarmee je de gerechten maakt en producten zodat je het eten ook kan serveren

Kookgerei voor het bewaren van voedingsmiddelen

Voor het bewaren van eieren zijn er eierendozen beschikbaar. Deze verpakking is sterker dan de normale verpakking. In een kampeervoertuig kunnen dingen natuurlijk gaan schuiven. Wanneer de eieren dan in een eierdoos zitten, heb je minder snel de kans dat de eieren breken. Tijdens de kampeervakantie kan het wat warmer zijn en zijn er meer insecten. Deze insecten komen af op voedingsmiddelen zoals fruit. Wanneer je fruit bewaart in een fruitschaal zet je er gewoon een vliegenkap overheen, zodat de insecten niet bij het fruit kunnen.

Kookgerei voor het bereiden van gerechten

Het bereiden van gerechten is een stuk eenvoudiger met het juiste kookgerei. Zo zijn er diverse producten verkrijgbaar waarmee je gerechten kunt roeren. Er zijn lepelsets van onder andere Bo-Camp verkrijgbaar. Ben je ingrediënten aan het koken en wil je deze afgieten? Dan is een opvouwbaar vergiet echt een uitkomst. Na gebruik is dit vergiet compact op te vouwen, zodat deze weinig ruimte inneemt in de keuken. Er is ook een opvouwbare snijplank verkrijgbaar.

Kookgerei voor het serveren van gerechten

Verder is er camping kookgerei waarmee je de gerechten serveert. Onderzetters voor pannen zijn namelijk ook verkrijgbaar in deze categorie. Ook de onderzetters zijn compact op te bergen na gebruik. Deze zijn namelijk in te klappen.

Vragen over camping kookgerei?

Wil je wat meer informatie over de producten in deze categorie? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. Telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.