Percolators

In deze categorie zijn de verschillende percolators uit het assortiment van Kampeerperfect te bekijken. Dus of je nou op zoek bent naar een percolator waarmee je één kop koffie mee kunt zetten of een percolator waarmee je meerdere koppen koffie kunt zetten, Kampeerperfect heeft diverse opties in het assortiment.

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten percolators

In de webshop zijn diverse percolators verkrijgbaar. Dit zijn onder andere percolators van het merk Bo-Camp. De percolators zijn vaak grijs of zwart gekleurd. Het grootste verschil tussen de percolators is de inhoud. Zo zijn er 3- kops percolators, maar er zijn ook varianten waarmee je 6 koppen koffie kunt zetten. Een andere naam voor een percolator is het koffiepotje. Het koffiepotje is een compacte koffiezetter en dus erg handig voor de kampeervakantie!

Koffiezetten met een percolator

Een camping percolator is de ideale manier om koffie te zetten tijdens het kamperen. De geur van verse koffie in de ochtend! Op deze manier koffiezetten is heel eenvoudig. Het is mogelijk om de koffie te zetten op een kookplaat, maar ook met een kookbrander. Binnen enkele minuten heb je een heerlijke kop koffie. Een percolator bestaat uit meerdere onderdelen. In het onderste gedeelte zitten twee onderdelen. Het onderste gedeelte vul je met water en de houder met gemalen koffie. Plaats het filter terug en draai vast aan het bovenste gedeelte. Dan zet je de percolator op het vuur en de koffie komt dan in het bovenste onderdeel. Bij koffie zetten met een percolator moet je wel oppassen dat de koffie niet verbrand. Zet het vuur dus op tijd uit!

Vragen over percolators?

Wil je toch wat meer weten over de verschillende camping percolators? Of wil je wat meer informatie over het gebruik? De klantenservice van Kampeerperfect is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl