Camping koffiezetapparaten

In deze categorie van de webshop van Kampeerperfect vind je de diverse koffiezetapparaten uit het assortiment. Of je nou op zoek bent naar een koffieapparaat voor één kop koffie, twee koppen koffie of een hele pot, je vindt ze allemaal in de kampeerwinkel van KampeerPerfect.

24 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

24 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten koffieapparaten voor de camping

In deze categorie bekijk je alle camping koffiezetters voor op de camping van merken zoals: Mestic, Tristar en Cafflano. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties. Er zijn de traditionelere koffiezetters met een koffiefilter, maar ook Espressomachines die geschikt zijn voor gebruik op de camping. Hiervoor is natuurlijk stroom  zoals 12 volt DC of 220-240 volt voor nodig. Er zijn ook opties waarbij je geen stroom nodig hebt zoals de koffiepers en percolator. Voor deze manier van koffie zetten heb je alleen kokend water, gemalen koffie en een brander nodig.

Beveiligingen van koffieapparaten voor de camping

Veel koffieapparaten zijn voorzien van diverse beveiligingen. Hierdoor is het mogelijk om het koffiezetapparaat aan te laten staan zonder dat je op het apparaat hoeft te letten. Een voorbeeld is de automatische afslag. Wanneer het apparaat klaar is met de koffie zetten, slaat deze automatisch af. Daarnaast is er droogkookbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat het apparaat afslaat wanneer er te weinig vloeistof in het apparaat zit.

Het gebruik van een kampeer koffiezetter

De bekendste kampeer koffiezetter is de koffiezetter met filter. Vul het waterreservoir met voldoende water. Kijk ook even of er een waterniveau indicator is voor hoeveel water er maximaal in mag zitten. Plaats het koffiefilter en vul deze met gemalen koffie. Vervolgens zet je het apparaat aan en wacht je tot de koffie klaar is! Heerlijk de geur van verse koffie op de camping.

Vragen over een camping koffiezetter?

Wil je graag weten welk koffieapparaat het meest geschikt is voor jouw kampeervakantie? Het is mogelijk om vragen te stellen aan onze kampeerspecialisten. Stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect. Of neem telefonisch contact op met de klantenservice via: 0297-252526.