Camping ketels

Een camping ketel kopen? Bij Kampeerperfect zijn er verschillende varianten verkrijgbaar in de webshop. Campingketels zijn zeer handige producten tijdens het kamperen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om op ieder moment water te koken! In deze categorie bekijk je de diverse campingketels uit ons assortiment.

10 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

10 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Campingketels

In de webshop zijn er diverse campingketels verkrijgbaar. Ketels zijn er handig voor de kampeervakantie. Ze zijn compact van formaat én je hebt de mogelijkheid om op ieder moment water te koken. Natuurlijk zijn er verschillen bij de kampeer ketels. De ketels in onze webshop zijn onder andere van de merken Barebones en Bo-Camp.

Materiaalgebruik bij campingketels

Aluminium ketels zijn sterk en lichtgewicht. Dit is een extra voordeel naast dat ze compact zijn. Deze soort kampeer ketel is ideaal wanneer je gaat backpacken. De ketel past in de backpack of is te bevestigen aan de backpack. Een ander voordeel is dat dit materiaal tegen zeer hoge temperaturen kan en dus goed gebruikt kan worden op branders. De andere ketels zijn gemaakt van materialen zoals: RVS, siliconen of emaille.

Inhoud van campingketels

Het tweede verschil is de inhoud. In onze webshops zijn camping ketels verkrijgbaar van 800 milliliter, maar er zijn ook producten met een inhoud van twee liter. Daarnaast zijn er ketels verkrijgbaar die na gebruik volledig inklapbaar zijn. Deze variant is vaak gemaakt van een combinatie van RVS en siliconen en zijn geur- en smaakvrij. Na gebruik klap je de ketels in tot een hoogte van ongeveer 6 centimeter.

De meeste ketels zijn voorzien van een hittebestendige handgreep. Waarbij het bij sommige modellen zo is dat handgreep inklapbaar is. Hierdoor zijn deze varianten na gebruik compact op te bergen.

Vragen over kampeer ketels?

Heb je nog een vraag over één van de producten? De kampeerspecialisten van Kampeerperfect helpen je graag met jouw vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Een e-mail sturen kan ook! Verstuur deze e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl