Camping friteuses

Ook op de kampeervakantie wil je wel eens “gemakkelijk” eten. Zo en nu en dan wil je ook wel eens genieten van een gefrituurde snack! In deze categorie vind je de friteuses uit het assortiment van KampeerPerfect. Ideaal wanneer je even snel iets klaar wil maken. Dus ook op de camping geniet je van de door jou gebakken patat!

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

2 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten camping friteuses

De meest voorkomende friteuses uit het assortiment van KampeerPerfect zijn hete lucht friteuses of air fryers. De friteuses zijn onder andere van het merk Mestic. Met deze friteuses voor de camping heb je de mogelijkheid om vetvrij te koken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn door het compacte ontwerp ideaal om mee naar de camping mee te nemen. De friteuses zijn meestal in de kleur zwart en worden gemaakt van kunststof.

Inhoud van hetelucht friteuses

De inhoud van de heteluchtfriteuses varieert tussen de 1,5 en 2,5 liter. Wanneer je voor een friteuse kiest met een inhoud van 1,5 liter, dan komt dat neer op twee grote porties friet of snacks die je in één keer kunt bereiden.

Gebruik van camping friteuses

De friteuses zijn vaak voorzien van een analoog bedieningspaneel waarmee je de juiste temperatuur instelt. Door het indicatielampje weet je precies wanneer de friteuse de juiste temperatuur heeft bereikt. De friteuses zijn vaak voorzien van een bescherming tegen oververhitting.

De friteuses zijn geschikt voor de camping, omdat de apparatuur een lager vermogen heeft. De meeste campings bieden de mogelijkheid om stroom op de kampeerplek af te nemen, maar meestal is het aantal ampère beperkt. Hierdoor is het altijd belangrijk om even te controleren wat het vermogen van bijvoorbeeld camping keukenartikelen is.

Vragen over friteuses voor de camping?

Wil je graag meer weten welke campingfriteuse geschikt is voor jouw kampeervakantie? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl