Camping bestekbakken

Op zoek naar een handige bestekbak voor de kampeervakantie? In deze categorie vind je de diverse bestekbakken die te gebruiken zijn op de camping. Of je nou op zoek bent naar een bestekbak voor de caravan of camper. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar die aansluiten op jouw kampeervakantie.

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten campingbestekbakken

Er zijn veel verschillende soorten bestekbakken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende modellen verkrijgbaar van de merken Brunner, Curver, Silverpoint en Stefanplast. De meeste bestekbakken zijn van het materiaal polyethyleen gemaakt. Ben je op ook op zoek naar een bak voor het keukengerei? Dan is een keukengerei houder een goede oplossing om het losse camping kookgerei op te bergen.

Diverse kleuren camping bestekbakken

De bestekbakken voor op de camping worden in diverse kleuren gemaakt. Een veel voorkomende kleur is vaak wit in combinatie met grijs of een bestekbak die helemaal grijs is. Ben je toch op zoek naar een bestekbak met kleur? Er zijn ook bestekhouders in de kleuren rood, geel en groen te koop in onze webshop.

Verschillende formaten bestekbakken

Het grootste verschil tussen de bestekhouders is het formaat. In een camper of caravan heb je vaak minder ruimte dan in de keuken thuis. Afhankelijk van de ruimte die je in een lade hebt kun je bekijken welke bestekbak geschikt is. Er zijn bestekbakken met één, vier, vijf, zes of negen vakken beschikbaar.  Ook is er een camping bestekbak beschikbaar welke uitschuifbaar is. Hierdoor is de breedte van de bestekbak aan te passen naar een breedte van maximaal 52 cm.

Vragen over de bestekbakken voor het kamperen?

Wil je meer weten over het bestekbakken voor op de camping? Of ben je benieuwd of er een bepaald product nog op voorraad is? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je er graag over! Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.