Camping bestek

De tafel op camping dekken met het mooiste campingbestek? Dat is mogelijk! In deze categorie vind je alle besteksets uit het assortiment van KampeerPerfect. Of je nu op zoek bent naar een compact bestek set voor één persoon of een chique industriële bestek set voor meerdere personen.

Toont 1 tot 24 van 33 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 33 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten camping bestek

Er zijn veel verschillende soorten kampeer bestek. Één van de verschillen is uit hoeveel delen de sets bestaan. Daarnaast verschilt het campingbestek ook nog in kleur, maar ook in waar je het voor kan gebruiken. De sets zijn van onder andere van de volgende merken: Bo-Camp, Brunner, Coghlan’s, Grill Pro en Mepal.

Kampeer bestek voor bereiding van gerechten

In deze categorie vind je ook de besteksets terug die geschikt zijn voor het bereiden van gerechten. Zo is er onder andere een bestek set verkrijgbaar waarmee je de lekkerste barbecue of grill gerechten mee maakt. Met de set is het een stuk eenvoudiger om de ingrediënten om te draaien. Ook tijdens de kampeervakantie wil je natuurlijk de lekkerste frisse salades maken. Om deze goed te mengen is een saladebestek erg handig.

Campingbestek sets voor meerdere personen

Verder zijn er sets verkrijgbaar welke geschikt zijn voor 2, 3 of 4 personen. Veel voorkomende zijn grijs, multi-colour, antraciet en zwart. De sets zijn vaak gemaakt van staal en soms in combinatie met kunststof. De sets zijn 6-delig, 12-delig, 16-delig of 24-delig. Daarnaast worden sommige varianten geleverd met een etui of mandje waarin je de set netjes op kan bergen.

Kinderbestek

Het kinderbestek uit het assortiment van Kampeerperfect is 3-delig. Deze sets zijn verpakt in een mooie verpakking welke ook geschikt is als geschenkverpakking. Verkrijgbaar in diverse kleurrijke decors.

Vragen over besteksets voor het kamperen?

Wil je meer weten over het bestek voor op de camping? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je er graag over! Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.