Camping bakplaten

Gezellig met de hele familie aan tafel eten, ook op de camping is dat ontzettend leuk. Met een bakplaat kan dit natuurlijk op een eenvoudige en gezellige manier. Zet de bakplaat op de campingtafel en laat iedereen zijn eigen vlees, vis of groenten bereiden. Of maak voor lunch de heerlijkste tosti’s of panini’s met een contactgrill.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten Camping bakplaten

Met de camping bakplaten kun je gourmetten, grillen en bijvoorbeeld tosti’s maken. De bakplaten zijn van de merken Mestic en Tristar. Deze zijn dan in de kleuren zwart of grijs en zijn vaak gemaakt van staal of kunststof. Het is een multifunctioneel apparaat waarmee je veel verschillende recepten maakt.

Contact grill voor op de camping

De contact grills hebben twee afzonderlijke grillvlakken. Hierdoor grill je ook dikkere ingrediënten gelijkmatig. Natuurlijk is de contact grill te gebruiken om de lekkerste tosti’s en panini’s te maken tijdens de kampeervakantie, maar je grilt er ook vlees, vis of groenten op. Bij sommige modellen van de contactgrill is het mogelijk om deze helemaal open te klappen, waardoor je eigenlijk een soort camping bakplaat hebt.

Bakplaten voor de kampeervakantie

Met zijn allen aan tafel eten op de camping. Dat kan met een bakplaat. Door de lage wattage zijn de bakplaten zeer geschikt voor op de camping of op reis. Maak vlees en lekkerste hapjes klaar op de bakplaat. Het vet van het vlees en andere producten loopt naar de rand en komt dan in een opvangbakje. Hierdoor is het ook een stuk eenvoudiger om de bakplaat schoon te maken. Voorzien van een antiaanbaklaag waardoor je nauwelijks vet hoeft toe te voegen. Door de handvaten aan de zijkant van de camping bakplaat is deze ook te verplaatsen als deze nog warm is. Een camping bakplaat is een handig en compact keukenapparaat voor de kampeervakantie.

Vragen over een camping bakplaat?

Wil je graag meer weten welke bakplaat geschikt is voor jouw kampeervakantie? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl