Keukenartikelen

Bekijk de camping keukenartikelen in deze categorie. Wanneer je op kampeervakantie gaat wil je natuurlijk ook de lekkerste gerechten en snacks maken. Dit kan onder andere met de caravan keukenartikelen en camper keukenartikelen. In deze categorie vind je dan ook alles terug wat je nodig hebt zodat je lekker kan tafelen op de kampeervakantie!

Soorten keukenartikelen voor het kamperen

Er zijn veel soorten keukenartikelen voor het kamperen. Hieronder lees je meer over de diverse productgroepen in deze categorie.

Elektrische keukenartikelen

Voor de kampeervakantie zijn er tegenwoordig veel soorten keukenapparatuur te koop. Hierdoor maak je, jouw favoriete gerechten van thuis ook gewoon op de camping. Het camping keukenapparatuur is geschikt voor gebruik op de camping doordat deze apparatuur een lager vermogen heeft. Voorbeelden van camping keukenapparatuur zijn: koffiezetapparaten, waterkokers, friteuses, ovens en magnetrons.

Camping pannen

Voor het bereiden van de gerechten zijn natuurlijk onder andere campingpannen nodig. In de categorie staan diverse soorten pannen, waarmee je de lekkerste campingrecepten maakt. Denk hierbij aan grillpannen, wokpannen, koekenpannen, maar ook pannensets. De pannen zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. De gietijzeren Dutch Oven pannen hang je direct boven het vuur, zet je op kolen of je legt kolen op de deksel van de Dutch oven.

Camping servies

De campinggerechten wil je natuurlijk ook nog leuk serveren. Dat kan met het campingservies van onder andere Bo-Camp, Brunner, Mepal en Travellife. Dit servies is te koop in sets, zoals een 12-delige of 16-delige set. Daarnaast zijn er ook mokken, glazen, borden en schalen los te koop. Het meeste servies is onbreekbaar, vaatwasser bestendig en krasbestendig. Een veel gebruikt materiaal waar ze campingservies van maken is melamine. Dit is zeer sterk en bevat vaak geen BPA.

Vragen over camping keukenartikelen?

Wil je graag meer weten of de camping keukenartikelen? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.