Zaklampen

Wanneer je in de avond of ’s nachts over de camping loopt, wil je natuurlijk wel voldoende kunnen zien. Zo voorkom je dat je over de vele haringen en scheerlijnen struikelt. Bestel nu een goede zaklamp zodat jij de weg op de camping goed kunt volgen! In deze categorie vind je het uitgebreide assortiment zaklampen.

24 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

24 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten zaklampen

In ons assortiment zijn er diverse zaklampen te koop. Zo zijn er zaklampen van Barebones, Coghlan’s, Energizer en WakaWaka te bestellen. De meeste zaklampen zijn voorzien van een LED lamp. Het verschil van de lampen zit voornamelijk in de lichtsterkte, aantal lichtstanden en het aantal branduren.

Er zijn zaklampen die op batterijen werken. Deze batterijen zijn soms inbegrepen. Wanneer de batterijen inbegrepen zijn, dan staat dit altijd vermeld bij het artikel. Dan zijn er nog de oplaadbare zaklampen. Deze zaklampen laadt je van tevoren op en daarna zijn ze soms wel tientallen uren te gebruiken. Er zijn ook Solar zaklampen. Dit zijn zaklampen die op te laden zijn door middel van de zon. Leg je de Solar zaklamp in de zon voor 8 uur? Dan krijg je er ongeveer 40 uur helder licht voor terug!

Zaklampen met extra functies

Sommige zaklampen hebben ook nog een andere functie, naast dat ze voor verlichting zorgen. Er zijn zaklampen te bestellen die je ook gebruikt als Powerbank. Deze zaklampen zijn op te laden en zijn daarna te gebruiken als zaklampen en als powerbank. Zo ben je in elke situatie voorzien van licht en heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een telefoon op te laden!

Vragen over zaklampen?

Wil je graag meer weten welke zaklamp geschikt is voor jouw activiteit? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere lampen uit ons assortiment zoals de campinglampen.