Tentlampen

Op de camping kan het erg donker worden. Wil je wat meer verlichting in de tent of voortent? Bekijk dan eens de verschillende modellen voortentverlichting. Dit geeft je de mogelijkheid om ’s avonds langer de tijd te hebben om in de voortent of tent te zitten. Zodat je nog een spel kan spelen met het gezin of nog even de tijd hebt om een boek te lezen.

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten tentlampen

Er zijn onder andere tentlampen van de merken: Barebones, Crusader en Hella. Deze tentlampen zijn vervolgens weer onder te verdelen in voortentlampen, hanglampen en tafellampen. Voortentlampen zijn vaak verkrijgbaar als strip. De voeding voor deze lampen is 230 volt en 12 volt. Hierdoor zijn de ook te gebruiken op de auto of camper accu. De hanglampen zijn te bevestigen met een karabijnhaak. Veel voorkomende kleuren zijn grijs, antraciet en zwart. De tentlampen zijn oplaadbaar, werken op 12 volt of op batterijen. Per lamp is het weer verschillend hoeveel lichtstanden er zijn. Het aantal branduren is afhankelijk van de lichtstand die ingesteld staat. Dit kan variëren van 10 uur tot meer dan 100 uur.

Tentlampen met sensor

Wil je dat de verlichting automatisch aan gaat? Er zijn producten die een sensor hebben. Deze lampen reageren op beweging. Schakel de sensor in en wanneer de sensor beweging ziet, zal deze gaan branden. Is het verder licht buiten? Dan zal de lamp niet gaan branden. Hierdoor bespaar je op het verbruik van de batterijen. Dit soort lampen is ook handig om te monteren in een kast. Wanneer je de kast opent zal de lamp gaan branden.

Vragen over tentlampen?

Wil je graag meer weten over de tentlampen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere lampen uit ons assortiment zoals de lantaarns.