Camping tafellampen

Op de camping kan het natuurlijk erg donker worden. Wil je ’s avonds wat extra sfeer voor bij de campingtafel? Kies dan voor één van de tafellampen uit ons assortiment. Er zijn veel verschillende soorten stijlen verkrijgbaar.

17 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

17 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten campingtafellampen

De camping tafellampen uit het assortiment zijn onder andere van de merken Barebones, Bo-Camp en Coleman. De tafellampen zijn gemaakt van allerlei soorten materialen. Hierdoor zijn er genoeg keuzes, zodat de stijl van de tafellamp helemaal past bij de rest van jouw kampeermeubels en accessoires! Veel voorkomende kleuren zijn wit, grijs en zwart.

Tafellampen oplaadbaar of op batterij

Heb je genoeg stroom bij jouw kampeerplaats? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een oplaadbare tafellamp. Deze camping tafellampen zijn dan vaak voorzien van een USB-oplaadkabel. Heb je toch niet de mogelijkheid om de lamp regelmatig op te laden? Dan kun je ook kiezen voor een tafellamp op batterijen. Op welke batterijen de tafellamp werkt, staat bij het product vermeld. Daarnaast zijn er nu zelfs lampen verkrijgbaar welke op te laden zijn met zonne-energie. Dit zit dan vaak aan de bovenkant van de lamp geplaatst.

Branduren van tafellampen

Een ander verschil van de tafellampen is hoeveel branduren ze hebben. Dit hang ook af van welke lichtsterkte je gebruikt. Dit heeft invloed op hoe lang een lamp te gebruiken is. Het verschil tussen het aantal branduren kan best veel verschillen. Sommige lampen gebruik je tot 10 uur en andere lampen zijn zelfs te gebruiken voor 100 uur.

Vragen over de camping tafellampen?

Wil je wat meer informatie over de verschillende tafellampen uit ons assortiment? Of wil je wat meer informatie over de andere campinglampen uit het assortiment? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice van KampeerPerfect is zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar. Het e-mailadres is: webshop@kampeerperfect.nl. KampeerPerfect is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.