Stormlantaarns

Wil je voor een campinglamp kiezen wat echt dat nostalgische kampeergevoel geeft? Kies dan voor een stormlantaarn! Een stormlantaarn is geschikt voor allerlei soorten buitenactiviteiten. Een stormlantaarn noemen ze ook wel een olielamp en het is een echte klassieker. Ga jij voor een stormlantaarn met een mooie kleur of kies je liever voor een verzinkte uitvoering?

15 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

15 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten stormlantaarns

De stormlantaarns uit het assortiment van KampeerPerfect zijn onder andere van de merken Bo-Camp en Boomex. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. De formaten zijn 19, 25 en 28 cm. De kleuren uit ons assortiment zijn zilver, blauw, brons en rood.

Hoe werkt een stormlantaarn?

Een stormlantaarn werkt op olie. De meeste stormlantaarns werken op de volgende manier. Het is mogelijk om het glas naar boven te schuiven. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de stormlantaarn met olie te vullen. Met de vlamregelaar verplaatst je de lont verder naar boven. Nu is het een kwestie van de lont aansteken en de stormlantaarn werkt! Er zijn ook diverse accessoires te koop in de webshop. Zo kun je de stormlantaarn extra lang gebruiken, door een onderdeel te vervangen. Denk hier bij aan een lont of een glas.

Veiligheid van de stormlantaarn

De meeste stormlantaarns hebben een beveiligde sluiting en de stormlantaarn kan tegen een stootje. Komt het voor dat de stormlantaarn valt en zet je deze snel rechtop? Dan hoef je niet bang te zijn dat de lamp olie gaat lekken. Stormlantaarns zijn zelfs te gebruiken met wat hevige regen en stevige windvlagen. Hierdoor kun je veilig genieten van het gezellige kaarslicht van de stormlantaarn.

Vragen over de stormlantaarns uit het assortiment van KampeerPerfect?

Heb je toch nog wat vragen over hoe een stormlantaarn werkt?  Het is dan altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice van Kampeerperfect. De kampeerspecialisten van geven je graag advies over hoe een stormlantaarn werkt. Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.