Bolsius kaarsen

Met een Bolsius kaars zorg je voor een gezellige sfeer in de voortent of als sfeerverlichting op de campingtafel. Daarnaast kunnen de kaarsen ook nog een andere functie hebben. Wanneer het om een kaars met citronella gaat heeft de kaars ook nog een handige functie. Het op afstand houden van insecten. In deze categorie zijn de diverse modellen kaarsen van Bolsius te bekijken en te bestellen!

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Bolsius kaarsen

In het assortiment zijn er verschillende Bolsius kaarsen te koop. Dit zijn verschillende modellen zoals de kaarsen in blik, party lights en de waxinelichtjes. Hierdoor verschillen de kaarsen in formaat. Daarnaast zijn de kaarsen ook nog verkrijgbaar in diverse kleuren.

Verschillende geuren Bolsius kaarsen

Van de kaarsen zijn er verschillende geuren te koop. Bijna alle producten van Bolsius zijn voorzien van Citronella, maar dit is vaak in combinatie met een andere geur. De kaarsen branden in ieder geval 4 tot 40 uren!

Bolsius Geurkaars – Tomatenblad

Één van geurkaarsen heeft de geuren tomatenblad en citronella. Naast de geur van citronella geeft dit een sterke friszoete en pittige geur. De geurkaars heeft een rode kleur.

Bolsius Geurkaars – Basilicum

Dan is er nog de variant met de geurcombinatie citronella en basilicum. De kaars is groen gekleurd en heeft naast de citronella geur ook de geur van zoete kruidige basilicum. Deze geur is verwarmend en geeft energie.

Bolsius Geurkaars – Rozemarijn

Een andere versie van de Bolsius geurkaars is het product met de geuren citronella en rozemarijn. Rozemarijn is geurig, kruidig en geeft energie.

Informatie over de Bolsius kaarsen?

Heb je nog vragen over de Bolsius kaarsen of de andere kaarsen uit het assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten geven je graag advies, zodat jij de juiste soort kaars kan bestellen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Op zoek naar andere verlichting? Bekijk dan ook eens de lantaarns!