Hoofdlampen

Wil je voldoende verlichting en beide handen vrij houden? Dan is een hoofdlamp een handige oplossing. Het is zeker handig wanneer je in het donker gaat wandelen, hardlopen of wanneer je met andere outdoor activiteiten bezig bent. Doordat je, je handen vrij hebt is het ook een oplossing wanneer ’s avonds of in de tent een boek wil lezen. Zo heb je altijd voldoende licht!

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten hoofdlampen

De hoofdlampen uit ons assortiment zijn van verschillende merken. Meestal zijn dit de merken Bo-Camp en Energizer. De meeste hoofdlampen hebben een elastisch verstelbare band, waardoor deze universeel te gebruiken is. Hoofdlampen werken vaak op batterijen. Bij de hoofdlamp staat vermeld of deze batterijen inclusief of exclusief zijn. Een ander voordeel van een hoofdlamp is dat ze zuinig werken en daardoor wel tot 100 branduren hebben.

Lichtkleuren en lichtstanden van hoofdlampen

Hoofdlampen hebben over het algemeen witte LED lichtstanden.  Tegenwoordig zijn er ook steeds meer modellen die voorzien zijn van rode lichtstanden. Dit licht is minder fel en verstoort je nachtzicht niet. Hierdoor is het ook minder goed zichtbaar voor je tentgenoten of dieren. Hierdoor kun je in de avond gerust een boek lezen, zonder dat anderen last hebben van het licht. De lichtsterkte kan variëren van 50 tot 200 lumen of meer.

Bediening hoofdlampen

Vaak is de bediening van de hoofdlampen door middel van een knop. Hiermee is de lichtintensiteit of lichtkleur in te stellen. Enkele modellen hebben ook een bewegingssensor. Hierdoor gaat de hoofdlamp aan wanneer je, jouw hand voor de sensor beweegt.

Vragen over hoofdlampen?

Wil je graag meer weten welke hoofdlamp geschikt is voor jouw activiteit? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere lampen uit ons assortiment zoals de zaklampen.