Barebones Lampen

Van het exclusieve merk Barebones zijn diverse campinglampen verkrijgbaar in de webshop van KampeerPerfect. De designs van deze retro lantaarns zijn gebaseerd op hoe de stormlantaarns er vroeger uitzagen, zoals de allereerste gloeilamp in de 19e eeuw. Natuurlijk zijn de Barebones campinglampen wel voorzien van moderne lichttechnologie.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Barebones lampen

Van het merk Barebones zijn diverse soorten lampen verkrijgbaar. Zo zijn er diverse lantaarns in verschillende vormen en maten. Waarbij sommige lampen ook opgehangen kunnen worden en zelfs te koppelen zijn. De meest voorkomende kleuren zijn brons, rood en zwart.

Barebones Lantaarns

Ondanks de retro vormgeving van de LED lantaarns zijn ze toch ontzettend modern. Afhankelijk van de lichtsterkte heeft de lantaarn een brandduur van 4 tot 80 uur. Het opladen van een accu gaat met een USB-kabel en duurt ongeveer 3 tot 4 uur. De lampen zijn vaak zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken. Verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleur van het licht kan variëren van wit licht tot warm wit licht.

Barebones hanglampen

De meeste hanglampen zijn lichtgewicht en compact. Voorzien van een ophanghaak of een carabiner. Hierdoor is het eenvoudig om een hanglamp te bevestigen aan een tentstok. De meeste lampen zijn in verschillende lichtsterktes in te stellen en zijn dus dimbaar. Daarnaast zijn er ook nog hanglampen verkrijgbaar, welke aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor is het mogelijk om een lichtsnoer te maken van de Barebones hanglampen. Deze hanglampen zijn voorzien van een lang oplaadsnoer en ophanglussen met een carabiner.

Vragen over de lampen van Barebones?

Wil je wat meer informatie over de verschillende campinglampen van Barebones? Of heb je misschien vragen over de andere kampeerartikelen van Barebones? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice van KampeerPerfect is zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar. Het e-mailadres is: webshop@kampeerperfect.nl. KampeerPerfect is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.