Campinglampen

’s Avonds en ’s nachts kan het erg donker zijn op de camping. Een goede campinglamp, stormlantaarn of zaklamp mag dan zeker niet ontbreken! Gelukkig heeft KampeerPerfect een ruim assortiment verlichting. Ben je toch op zoek naar sfeerverlichting of kaarsen. Deze artikelen zijn ook terug te vinden in deze categorie.

Soorten kampeerlampen

Er zijn veel verschillende lampen voor op de camping. Deze lampen zijn weer onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je gemakkelijk hét juiste product vindt. De kampeerlampen zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Barebones, Energizer, Campingaz en Redcliffs. De lampen zijn er in veel verschillende modellen en kleuren. Veelvoorkomende kleuren zijn: wit, zwart, rood, koper en brons.

Hoofdlampen en zaklampen

Ben je op zoek naar een zaklamp zodat je genoeg zicht hebt als je in de avond over de camping loopt? Of is het dan toch handiger om een hoofdamp te hebben? De hoofdlampen zijn vaak voorzien van een LED lamp. Daarnaast hebben ze een elastische en verstelbare hoofdband.

Camping lantaarns en stormlantaarns

Stormlantaarns zijn te gebruiken voor buitenactiviteiten. Deze lampen bestaan al heel lang, maar zijn ook tegenwoordig nog steeds erg functioneel. Stormlantaarns werken op lampenolie en zijn beveiligd tegen omvallen. Hierdoor zal er geen olie lekken. Wil je een camping lantaarn met dezelfde vormgeving, maar kies je toch liever voor een elektrische lamp? De lantaarns zijn soms oplaadbaar of werken op batterijen.

Tentlampen en camping hanglampen

Op zoek naar verlichting in de tent of voortent? Bekijk dan de lampen in de categorieën hanglampen en tentlampen. In deze categorieën zijn voortentlampen, staande tentlampen, hanglampen met ventilator en hanglampen met een kapstok verkrijgbaar.

Vragen over lampen voor de camping?

De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het kiezen voor de juiste kampeerlamp. De klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl