Bolderkarren

Bolderkarren zijn hartstikke handig voor een dagje weg of wanneer je de campingspullen wil vervoeren. Het verplaatsen van de kampeerspullen of de campingmeubels voor het strand kan best een zware klus zijn. Door een bolderkar te gebruiken wordt dit een stuk eenvoudiger! Bekijk hier het aanbod bolderkarren van KampeerPerfect.

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten bolderkarren

In het assortiment van KampeerPerfect zijn er diverse soorten bolderkarren verkrijgbaar. Dit zijn onder andere de opvouwbare bolderkarren, houten bolderkarren, bolderkarren met luchtbanden en de bolderkarren met kunststof wielen. De producten uit het assortiment zijn van de merken Bo-Trail, Eurotrail, Mac Sports en Travellife.

Verschillen tussen de bolderkarren

De bekleding is vaak gemaakt van polyester. Het verschil tussen de bolderkarren zit voornamelijk in materiaalgebruik, soort banden en of de bolderkar voorzien is van een dak. Het draagvermogen van een bolderkar kan ook verschillen, maar zit vaak rond de 70 kilo.

Opvouwbare bolderkarren

De meeste modellen van de bolderkarren zijn opvouwbaar. Bolderkarren vouw je gemakkelijk in én uit. Hierdoor heeft een bolderkar een kleinere pakmaat. Daarnaast is een bolderkar vaak licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat een de bolderkarren dat je de bolderkarren gemakkelijk mee neemt. Een opvouwbare bolderkar neemt zeer weinig ruimte in en is een compact pakket. Erg handig wanneer je de bolderkar in een auto, camper of caravan op wil bergen.

Houten bolderkarren

Een houten bolderkar een klassieker model bolderkar. Deze klassieke bolderkar is voorzien van een houten opbouw en een stalen frame. Door deze sterke constructie heeft de houten bolderkar een hoger draagvermogen. Het draagvermogen is 100 kilo. Dit is ongeveer 30 kilo meer dan de andere bolderkarren. Handig om zwaardere campingstoelen of campingtafels in te vervoeren.

Vragen over de bolderkarren?

Wil je graag meer weten over de bolderkarren uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.  Bekijk ook eens de camping trolleys of tassen uit ons ruime assortiment?