Bolderkarren en trolleys

Tijdens een vakantie of een dagje weg moet je vaak toch best veel spullen vervoeren. Het verplaatsen van de kampeerspullen of bagage kan best een zware klus zijn. Gelukkig is dit vrij eenvoudig op te lossen door een bolderkar of een trolley te gebruiken. Bekijk hier de bolderkarren en trolleys uit het assortiment van KampeerPerfect.

Bolderkarren

Er zijn diverse soorten bolderkarren verkrijgbaar. Dit zijn onder andere bolderkarren met kunststof wielen, bolderkarren met luchtbanden, houten bolderkarren, opvouwbare bolderkarren en bolderkarren met een huif. Het is ideaal om een bolderkar te gebruiken voor een dagje weg, voor het vervoeren van strandartikelen naar het strand of campingspullen naar de kampeerplaats. Het draagvermogen van bolderkarren ligt tussen de 70 en 100 kg. Een bolderkar met luchtbanden is erg handig wanneer je op zand gaat rijden. Neem je de bolderkar mee op een onverharde weg dan is juist een bolderkar met harde kunststof wielen een goede keuze.

Trolleys

Een robuuste en stevige trolley is erg handig voor het vervoeren van bagage. De trolleys uit het assortiment hebben een draagvermogen van 35 tot 70 kilo. Het frame van de bagagetrolley is vaak gemaakt van staal of aluminium. Verkrijgbaar in de kleuren: Groen, Grijs, Oranje en Zwart. Er is ook een speciale trolley voor het verplaatsen van een oliekachel. Dit is een stabiele manier om een kachel te verplaatsen. De trolleys zijn onder andere van de merken Bo-Camp en Haba.

Bestel de bolderkarren en trolleys

Heb je een bolderkar of trolley uitgezocht? Dan is deze eenvoudig online te bestellen bij KampeerPerfect. Heeft de bestelling een waarde boven de 50 euro? Dan bezorgen we de bestelling gratis thuis. Wil je het artikelen liever eerst even bekijken in de winkel? Dat kan dan in de winkel in Montfoort. Heb je een vraag over een product? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl