Skottelbraais

Ben je nog op zoek naar een handig kooktoestel voor de kampeervakantie? Dan is de skottelbraai misschien wel een goede optie. Deze veelzijdige kooktoestellen zijn een echte aanvulling voor tijdens het kamperen.

Toont 1 tot 24 van 27 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 27 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

De verschillende soorten skottelbraais

De skottelbraais uit het assortiment van KampeerPerfect zijn voornamelijk van het merk Cadac. Er zijn verschillende soorten modellen verkrijgbaar. Het verschil zit vaak in de grootte. Een ander verschil kan zijn of de skottel al inclusief diverse accessoires wordt geleverd, of dat het om een basis model gaat met één accessoire.

Skottelbraai accessoires

Voor de skottelbraais zijn er veel losse accessoires beschikbaar. Dit zijn bijvoorbeeld accessoires waarmee je de skottelbraai netjes en schoon op kunt bergen. Denk hierbij aan een opberghoes voor een skottelbraai. Hierdoor blijft deze stof en vuil vrij.

Daarnaast zijn er ook allerlei accessoires verkrijgbaar waarmee je eenvoudige diverse gerechten klaar maakt. Één van de voorbeelden van deze accessoires is de pizzasteen. Je plaatst de pizzasteen gewoon op de skottelbraai en dan is het mogelijk om de lekkerste verse pizza’s klaar te maken.

Skottelbraai gebruiken als oven

Door de deksel als accessoire toe te voegen, creëer je eigenlijk een soort oven. De warmte van de skottelbraai blijft namelijk beter tussen de kookplaat en de deksel in zitten.

Skottelbraai pannen

Verder zijn er ook diverse pannen verkrijgbaar welke geschikt zijn voor de skottelbraai. Zo is er bijvoorbeeld een gecoate braadpan met opstaande rand. Deze pan is gemakkelijk voor het bereiden van bijvoorbeeld paella’s, maar ook voor pasta’s en wokgerechten. Een ander voorbeeld is een pan voor het roosteren van ingrediënten. Hierdoor is het eenvoudig om soorten vlees of groenten te roosteren.

Vragen over de skottelbraais uit het assortiment?

Wil je wat meer informatie over de verschillende skottelbraais uit het assortiment van KampeerPerfect? Of wil je graag wat meer informatie over andere kooktoestellen of barbecues? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice van KampeerPerfect is zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar. Het e-mailadres is: webshop@kampeerperfect.nl. KampeerPerfect is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.