Houtskool barbecues

Op zoek naar een nieuwe houtskool barbecue voor de kampeervakantie? Bekijk alle soorten en maten in deze categorie.

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten houtskool barbecues

Er zijn veel verschillende soorten houtskool barbecues verkrijgbaar in de webshop van KampeerPerfect. In het assortiment vind je onder andere barbecues van de merken Barebones, Bo-Camp, Camp-Gear en Ferraboli. De meeste barbecues zijn in de kleuren grijs en zwart verkrijgbaar. We benoemen een aantal voorbeelden van de verschillende soorten houtskool barbecues uit het assortiment.

Compacte houtskool barbecues

Wil je een barbecue mee kunnen nemen om op locatie te barbecueën? Van de merken Bo-Camp en Ferraboli zijn er diverse koffer model barbecues en inklapbare modellen. Hierdoor passen de barbecues gemakkelijk in de bagageruimte. Een Notebook Barbecue is hier een voorbeeld van. Uitgeklapt is dit product te gebruiken als barbecue of als vuurkorf. Na gebruik is de barbecue in te klappen en maar enkele centimeters dik.

Grote kolen barbecues

Ben je op zoek naar een grote luxe houtskool barbecue, waarmee je een soort buitenkeuken maakt? Deze barbecues zijn vaak te gebruiken als vuurkorf en barbecue. Daarnaast zijn er bijpassende accessoires verkrijgbaar, welke je op kunt hangen aan een stang. Hierdoor houd je alles in één stijl!

Gebruik kolen barbecues

Bij het barbecueën met kolen barbecues heb je briketten of houtskool nodig. Om deze te verwarmen heb je aanmaakblokjes, brandpasta of hout nodig. Verdeel de aanmaakblokjes goed tussen de briketten zodat deze ook goed vanaf de onderkant verwarmd worden. Op deze manier zal de barbecue goed gelijkmatig warm worden. Wanneer er geen vlammen meer zichtbaar zijn en de brikketten of het houtskool goed gloeit, dan is het tijd om te grillen!

Vragen over kolen barbecues?

Heb je een vraag over een specifieke kolen barbecue? Of wil je wat meer informatie over het veilig gebruik van een houtskool barbecue? Neem dan contact op met de klantenservice! Het telefoonnummer is: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl