Barbecue roosters

Ingrediënten grillen op de barbecue. Het is wat ons betreft één van de leukste activiteiten tijdens een kampeervakantie. Met een barbecue heb je eigenlijk heel snel een soort buitenkeuken en maak je heel veel verschillende kampeergerechten. Een essentieel onderdeel van een barbecue is het rooster. Bekijk de barbecue roosters in deze categorie.

24 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

24 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten barbecueroosters

Zoveel verschillende ingrediënten, daar horen natuurlijk bijpassende grillroosters bij. In deze categorie zijn roosters verkrijgbaar van de merken Grill Pro, Campingaz en Barebones. Waarbij sommige barbecueroosters echt specifiek geschikt zijn voor een bepaald model barbecue.

Barbecue korf

Van het merk Grill Pro zijn er een korven verkrijgbaar die geschikt zijn voor bepaalde ingrediënten. De Grill Pro Korf met handgreep is bijvoorbeeld erg handig wanneer je wat kleinere ingrediënten zoals garnalen en gesneden groenten wil grillen. Op het normale rooster van de barbecue vallen deze ingrediënten door het rooster en zijn niet meer eetbaar. De Grill korf heeft een handgreep, waardoor je garnalen en groenten eenvoudig draait. Het klaarmaken van verse vis gaat een stuk eenvoudiger met de viskorf. Doordat de structuur van vis een stuk zachter is, kan het op de normale grill blijven plakken of uit elkaar vallen. Door de vis in de korf te plaatsen voorkom je dit.

De Barebones Kampvuur barbecue rond of rechthoekig is een rvs-barbecuerooster welke over een kampvuur te plaatsen is. Op deze manier heb je snel een manier om jouw eten te grillen. De rvs barbecueroosters hebben inklapbare poten. Hierdoor zijn de roosters compact in te klappen na gebruik.

Vragen over barbecueroosters?

Wil je wat meer informatie over welk barbecue rooster geschikt is voor een bepaald ingrediënt of gerecht? Of ben je op zoek naar een rooster voor een bepaalde soort barbecue? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten zijn bereikbaar op: 0297-252526 of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl