Kampeerartikelen

In de categorie kampeerartikelen vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen ontspannen tijdens de kampeervakantie. Je vindt hier comfortabele relaxstoelen of een warme, zachte slaapzak. Daarnaast vind je in deze categorie praktische en handige campingspullen voor op de camping. Kijk even rond en stel zo jouw hele uitrusting samen!

Soorten campingartikelen

Er zijn veel verschillende soorten kampeerartikelen. Daarom hebben we het onderverdeeld in verschillende groepen, zodat je alle producten snel terug kunt vinden.

Camping artikelen voor in de keuken

Op de kampeervakantie wil je de lekkerste gerechten maken. Bekijk in deze categorie alle camping keukenartikelen. Er zijn veel keukenapparaten beschikbaar, welke zowel op de camping als thuis te gebruiken zijn. In deze categorie staan ook alle camping pannen en het campingservies. Om de gerechten klaar te maken, maak je gebruik van een warmtebron. Deze warmtebronnen zijn onderverdeeld in elektrische kooktoestellen, gasstellen en inbouwkookplaten. Een andere manier om eten klaar te maken is op de barbecue of op de skottelbraai. Er zijn veel verschillende barbecues zoals: elektrisch, houtskool en gas barbecues.

Kampeerartikelen om mee te koelen

Bij een heerlijk gerecht, wil je ook een gekoeld drankje. Bekijk hier alle koelboxen, koelkasten en koeltassen. Daarnaast vind je er ook de koelelementen zodat je het drinken ook onderweg gekoeld kan houden. Onder deze categorie vallen ook de ventilatoren. Hoe lekker het warme weer op de vakantiebestemming ook kan zijn, een beetje verkoeling is soms ook wel fijn. Sommige ventilatoren zijn ook gelijk voorzien van een lamp.

De andere categorieën met diverse kampeerspullen

Er zijn nog heel veel andere kampeerspullen beschikbaar in de categorie. Zo vind je er allerlei artikelen waarmee je spullen mee kunt opbergen, schoon kunt maken, toiletartikelen, veiligheidsartikelen en bolderkarren. Stel je gehele uitrusting samen met de producten uit deze categorie!

Heb je vragen over kampeerartikelen?

Wil je graag weten welke campingartikelen je allemaal nodig hebt voor jouw eerste kampeervakantie? We geven je graag advies! Neem contact via de e-mail contact op met de klantenservice via webshop@kampeerperfect. Of bel naar 0297-252526.