CHRISTMAS SALE

Het is alweer bijna tijd voor kerst! Daarom helpen we je graag met wat leuke cadeaus voor de kampeerliefhebber. Bestel dit jaar alvast op tijd jouw kerstcadeaus voor jouw kampeermaatje. In deze categorie vind je originele cadeaus en artikelen met extra korting. Het kan zijn dat sommige artikelen uitverkocht zijn.

17 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

17 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Christmas sale aanbiedingen

De aanbiedingen zijn geldig van 7 december tot en met 24 december. De bestelling van de artikelen dient op één van deze geplaatst te zijn om van de kortingen gebruik te kunnen maken. Wil je meer informatie over de voorraad van een product? Dit staat vermeld naast de afbeelding van het product. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice voor de meest actuele informatie over de voorraad. Op is op. Is het product niet meer op voorraad en bestel je het product alsnog? Dan kunnen wij helaas niet dezelfde korting meer bieden.

De Christmas Sale aanbiedingen van 2020

Tijdens de Christmas Sale van 2020 zijn er diverse artikelen met extra korting verkrijgbaar. Van het merk Bo-Camp zijn er een aantal zeer stijlvolle artikelen verkrijgbaar met korting. Daarnaast zijn er nog aanbiedingen van de merken Travellife, Nomad en Gimeg.

Een voorbeeld is de Bo-Camp Bloomsbury relaxstoel. De bekleding is gemaakt van Oxford Polyester met een linnen look. Het stevige frame is gemaakt van hout en is inklapbaar.

De Bo-Camp Suffolk Bamboe Campingtafel heeft niet alleen een zeer mooi design, maar is ook erg praktisch. De tafel is in hoogte verstelbaar, heeft inklapbare poten én is voorzien van een deelbaar bamboe tafelblad.

De Bo-Camp Chill Mat Rond is een handig om te gebruiken als picknickkleed, strandmat of tenttapijt. De mat is waterbestendig, UV-bestendig en schimmelwerend. Inclusief een handige draagtas Alle aanbiedingen vind je terug op deze pagina!

Vragen over de Christmas Sale artikelen?

Heb je toch nog wat vragen over de artikelen? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag met jouw vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een product of over de voorraad van een product? Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0297-252526 of een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl.