BLACK FRIDAY SALE

* De Black Friday aanbiedingen van 2020 zijn niet meer te bestellen. In 2021 zullen op deze pagina de aanbiedingen voor 2021 te zien zijn.

Eind november is het tijd voor de Black Friday Sale en Cyber Monday. Tijdens deze dagen vind je superleuke Black Friday aanbiedingen voor de kampeerliefhebber. Bestel dit jaar alvast op tijd de cadeaus voor jouw kampeermaatje. De artikelen zijn één weekend verkrijgbaar en het kan zijn dat sommige artikelen uitverkocht zijn.

Deze categorie bevat geen producten.

Black Friday aanbiedingen

De aanbiedingen zijn geldig vanaf vrijdag 27 november 2020 tot en met maandag 30 november 2020. De bestelling dient op één van deze dagen geplaatst te zijn om van de kortingen gebruik te kunnen maken. Informatie over de voorraad staat vermeld naast de afbeelding van het product. Op is op. Is het product niet meer op voorraad en bestel je het product alsnog? Dan kunnen wij helaas niet dezelfde korting meer bieden.

De Black Friday Aanbiedingen van 2020

Tijdens de Black Friday van 2020 zijn er diverse artikelen met extra korting verkrijgbaar. Van het merk Bo-Camp is het aanbod heel divers, kampeermeubels, pannensets en luchtbedden zijn onderdeel van de Black Friday acties. Van het merk Crespo koop je kampeermeubels met extra korting.

Ga je tijdens de kerst uitgebreid koken? Mepal heeft een aantal jubileumsets waarmee je maaltijden voor kunt bereiden of goed kunt bewaren. Daarnaast zijn er Mepal producten verkrijgbaar waarmee jij in het nieuwe jaar kunt gaan meal preppen!

Verder zijn er ook nog hele praktische aanbiedingen van Haba en Carasafe. De Haba Mistral is een handige inklapbare föhn. Eenvoudiger in een voertuig stappen? Dat kan met de Carasafe Bermuda Opstap.

Alle aanbiedingen vind je terug op deze pagina!

Vragen over de Black Friday artikelen

Heb je toch nog wat vragen over de artikelen? De klantenservice van KampeerPerfect helpt je graag met jouw vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een product of over de voorraad van een product? Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0297-252526 of een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl.